Cauta
roen

CRAMA HERMEZIU

SHOP ONLINE

00
Anul 2020 cu sau fara pandemie a insemnat concentarea pe online a multor branduri, astfel incat Crama Hermeziu ne-a provocat in realizarea magazinului virtual de vinuri.

Shopul permite incarcarea a unui numar nelimitat de produse, aplicarea de cupoane de reduceri, plata online cu card, ramburs la livrare sau prin transfer bancar. Costurile de transport se calculeaza automat conform specificatiilor frunizate noua de beneficiar. Magazinul are implementate comenzi cu sume minime de plata, aplicarea de gratuitate in calculul transportului peste o anumita valoare a comenzilor si posibilitatea aplicarii de filtre in sortarea gamei de produse afisate (filtrare dupa tip de vin, culoare, pret, soi si gama). Utilizatorii pot crea cont sau pot transmite comanda fara logare.

Si pentru ca din anul 2020 modalitatea implicita prin care Google indexeaza site-urile este „mobile first”, magazinul virtual este responsiv si are implementata varianta adaptata terminalelor mobile. Desigur versiunea de mobil a magazinului ofera o experienta placuta utilizatorului de internet pe mobil si impulsioneaza vanzarile prin accesul rapid si usor de pe telefon.

Design-ul este personalizat, iar magazinul este integrat in site-ul de prezentare.

Servicii:
webdesign, webhosting, grafic design, design de ambalaj, prelucrare foto, promovare

Website: www.cramahermeziu.ro/magazin/

In parteneriat cu CRYO din 2014

Alte proiecte Crama Hermeziu gasiti » aici