Cauta
roen

ASTRAVIS

DAROTECA - VINURI & CADOURI CU STIL

00
Daca exista biblioteca, videoteca, fonoteca, de ce sa nu existe si daroteca? Cufarul cu daruri (pentru ca teca vine din grecescul teka, adica cufar) ce contine vinuri bio curente si vinuri vechi, si-a dorit pe langa o prezenta fizica si una online. Asa am creat magazinul virtual astravis.ro.

Shopul permite incarcarea a unui numar nelimitat de produse, aplicarea reducerilor de pret, plata online cu card, ramburs la livrare sau prin transfer bancar. Costurile de transport se calculeaza automat conform specificatiilor furnizate noua de beneficiar. Magazinul are implementate comenzi cu sume minime de plata, aplicarea de gratuitate in calculul transportului peste o anumita valoare a comenzilor si posibilitatea aplicarii de filtre in sortarea gamei de produse afisate (filtrare dupa anul de productie, tipul de vin, producator si pret). Utilizatorii pot crea cont sau pot transmite comanda fara logare.

Magazinul virtual este responsiv si are implementata varianta adaptata terminalelor mobile pentru a oferi o experienta placuta utilizatorului de internet pe telefon.

Design-ul este personalizat, iar magazinul este integrat in site-ul de prezentare.

Servicii:
webdesign, webhosting, grafic design, prelucrare foto, naming

Website: www.astravis.ro

In parteneriat cu CRYO din 2019