Cauta
roen

MAE

Turnatoria de fonta

00
Printre ultimele turnatorii de fonta functionale din tara, MAE este un brand destul de cunoscut pe piata vaselor de fonta. L-am preluat cu un bagaj consistent de brand awarness, clienti fideli si comunitate. Ne-am promis noua si echipei MAE sa mergem inainte, sa crestem atat in vanzari, cat si in notorietate.

Pentru asta am creat un nou magazin online, care sa permita o structurare mai clara a categoriilor de produse, posibilitatea platii cu cardul sau ramburs, emiterea facturilor si a awb-urilor din platforma de administrare a magazinului, calcul automat al transportului, aplicarea de vouchere, abonare la newsletter, adaugare produse in wishlist etc.

Ne-am ocupat putin si de identitate, am creat manualul pentru logo-ul deja existent, pentru ca apoi sa putem lucra la planificarea si implementarea strategiilor de promovare si comunicare.

Servicii:
Webdesign si programare, webhosting, grafic design, sedinta foto, prelucrare foto, manual de identitate, campanii de promovare Facebook+Instagram, Google, administrare pagini Facebook si Instagram, SEO avansat.

Website: www.turnatoriefonta.ro

In parteneriat cu CRYO din 2021