Cauta
roen

Băcănia lui Tomiță

00
Bacania lui Tomita este un proiect de familie ce si-a propus sa ofere produse alimentare din ingrediente naturale, facute dupa retete simple, manufacturate sau in serie mica, vinuri romanesti, oferta urmand a fi completata si cu produse textile hand-made sau decoratiuni, pentru o atmosfera de familie cat mai autentica, sub sloganul delicii si dichisuri.

Ne-am intalnit pentru a realiza identitatea vizuala pentru Tomita si bacania sa, pentru a contura oportunitatile de promovare si pentru a sustine acest proiect frumos si curajos. Tomita este motanul grasun si pofticios, care stie sa aleaga (ca orice pisica) doar produsele proaspete si de calitate. El a imprumutat de la proprietarul afacerii look-ul intelectual cu ochelari, si culoarea ochilor. Toate materialele realizate isi doresc sa mentina spiritul prietenos si familial al brandului, artizanal si natural.

Servicii:
webdesign, identitate vizuala, materiale promotionale, campanii de promovare, copywriting, sedinta foto produs, prelucrare foto, webhosting

Website: www.bacanialuitomita.ro

In parteneriat cu CRYO din 2018

00